Offer

Our machines have been freezed 001.259.635.012 kg products so far

References

Fornetti Temesvár

A Fornetti temesvári üzemének átalakítása több ütemben zajlott, míg elnyerte végleges arculatát.

Először a meglévő alulméretezett és korszerűtlen hűtéstechnikai berendezések átalakítását végeztük el a probléma mentes gyártás érdekében.

Második lépésként két kocsissokkoló és egy mélyhűtő tároló beépítésére és beüzemelésére került sor, már az általunk gyártott csavarkompresszoros csoport aggregátokkal, mellette számtalan egyedi aggregátos rendszer is helyet kapott a különböző technológiai hűtésfeladatok ellátására.

Emellett kivitelezésre került egy depó Bukarestben majd Székelyudvarhelyen is.

Majd, hogy ”megmentettük” a gyárat, néhány nagyobb lélegzetvételű beruházásba kezdtünk.

A gyár emberi léptekkel is nagynak számító ütemben kezdett terjeszkedni, ami alól a hűtéstechnika sem maradt kivétel. A gyár igényeinek kielégítése érdekében, két szalagos sokkoló és három kocsis sokkoló beépítésére volt szükség - kiegészítve a technológiai és letárolási feladatokat ellátó - hűtőberendezéseket is.

A nagy beruházásokat követte a második bukaresti depó megépülése is.

Pár év elteltével a gyár kapacitása újra kevésnek bizonyult, a megnövekedett román piaci kereslet hatására.

Elsőként kiépítésre került egy nagy mélyhűtő tároló a nagy mennyiségű készáru letárolására, majd egy gigászi alapanyag tároló helység.

Következő lépésként a szalagos sokkolókat leváltotta az idáig legnagyobb (2000kg/h-ás) teljesítményű spirál fagyasztó, a kocsis sokkolókat pedig két (1600kg/h-ás) spirálfagyasztó.

A Zimankó KFT. itt is, mint az összes Fornetti európai üzemében teljes körű szolgáltatást nyújtott az egyedi igények figyelembevételével. Ami a tároló helységek építésétől az egyedi aggregátok, elektromos vezérlőszekrények tervezésétől a gyártáson keresztül, beüzemelésétől az utómunkálatokig kiterjedt.

 

Back to galleries