Offer

Our machines have been freezed 001.259.635.012 kg products so far

References

Fornetti Kozolec

A Fornetti Ukrajna kozoleci gyárépítésének első ütemében két kocsis sokkoló és egy mélyhűtő tároló kalorikus és elektromos kivitelezése történt meg a Cégünk által gyártott csavarkompresszoros aggregátokkal és elektromos vezérlő szekrényekkel. Emellet

Második ütemben a kocsis sokkolók áthelyezése illetve számánák növelése történt meg a nagyobb kapacitás érdekében.

Harmadik ütemben a sokkolók és technológiai kamrák áthelyezésére került sor, teret adva a további bővítéseknek.

Negyedik ütemben a bővülő  alapanyag tárolási rendszer hűtésének ellátására egyedi aggregátos hűtőrendszerek kivitelezése és beüzemelésére volt a feladat.

Következő lépésben a készáru letárolására alkalmas új  mélyhűtő tároló kalorikus és elektromos kivitelezése került napirendre egy egyedi aggregátos rendszerrel.

Ezt követően a gyárat automata gépsorokkal látták el, ami a meglévő hűtéstechnikai rendszerek módosítását, átalakítását igényelte.

A növekvő Ukrán piac ellátására, új termelőüzem létesült Szojván. A péktermék gyártás hűtésfeladatai egyedi- és csoport aggregátos rendszerekkel lettek megvalósítva.

A Zimankó KFT. itt is, mint az összes Fornetti európai üzemében teljes körű szolgáltatást nyújtott az egyedi igények figyelembevételével. Ami a tároló helységek építésétől az egyedi aggregátok, elektromos vezérlőszekrények tervezésétől a gyártáson keresztül, beüzemelésétől az utómunkálatokig kiterjedt.

 

Back to galleries