Offer

Our machines have been freezed 001.259.635.012 kg products so far

References

Fornetti Kiskunfélegyháza

A Fornetti Kft. kiskunfélegyházi gyára építésekor a maximális igénybevételt szemelőtt tartva, a gyár sokkoló és mélyhűtő rendszerei a Zimankó KFT. által gyártott csavarkompresszoros csoport aggregátokkal lett üzembe helyezve.

A termelés hatékonyságát tovább növeli, hogy a hűtőberendezések meleg gázas olvasztási rendszerrel lettek kiépítve, ami biztosítja az üzemszünet nélküli működést.

Az üzemben a termékek fagyasztását két kocsis, egy szalagos sokkoló és egy spirálfagyasztó látta el. A gyárban az alapanyagok hűtése a meglévő egyedi aggregátos rendszerek átépítésével lett megvalósítva. Fél év elteltével a kapacitás növelése érdekében a szalagos sokkoló két kocsis sokkolóra lett kiváltva és  a gyár kapacitása tovább lett növelve egy 5 elpárologtatós sokkolóval, ami elősütött termékek sokkolására alkalmas.

A kielégíthetetlen piaci megrendeléseknek hatására 2011-ben a gyárat automata vonalakkal lett ellátva, ami további egyedi aggregátos és nagyteljesítményű csavarkompresszoros aggregátok letelepítését és üzembehelyezését tették szükségessé.

2012-ben a további kapacitás növelése érdekében a gyár befogadási határait feszegetve három új kocsis sokkolóval lett bővítve.

A Zimankó KFT. itt is, mint az összes Fornetti európai üzemében teljes körű szolgáltatást nyújtott az egyedi igények figyelembevételével. Ami a tároló helységek építésétől az egyedi aggregátok, elektromos vezérlőszekrények tervezésétől a gyártáson keresztül, beüzemelésétől az utómunkálatokig kiterjedt.

 

Back to galleries