Offer

Our machines have been freezed 001.259.635.012 kg products so far

References

Fornetti Kecskemét

A Fornetti Kft meglévő kecskeméti üzemében első ütemben egy új nagykapacitású mélyhűtő tároló és a napi tároló hűtők hűtéstechnikai kivitelezése történt meg csavarkompresszoros csoport aggregáttal.

Második ütemben a régi korszerűtlen, elavult hűtéstechnikai berendezések elbontása volt a feladat, melyet egy dugattyús csoport aggregát rendszerrel váltottunk ki az alapanyag tárolók hűtésellátására.

Harmadik ütemben három nagyteljesítményű (1600kg/h fagyasztóteljesítményű) spirálfagyasztó kivitelezése és beüzemelése történt meg a csavarkompresszoros csoport aggregátokkal. Emellett több egyedi és csoport aggregátos rendszer került legyártásra és beüzemelésére melyek különböző technológiai hűtésfolyamatot végeznek.

A nagy fagyasztókapacitású spirálfagyasztók nagymértékű alapanyag felhasználást eredményeztek, ami egy komplett alapanyagraktár felépítését tette szükségessé, melynek a hűtése szintén dugattyús és csavarkompresszoros csoport aggregátokkal oldottuk meg.

A Zimankó KFT. itt is, mint az összes Fornetti európai üzemében teljes körű szolgáltatást nyújtott az egyedi igények figyelembevételével. Ami a tároló helységek építésétől az egyedi aggregátok, elektromos vezérlőszekrények tervezésétől a gyártáson keresztül, beüzemelésétől az utómunkálatokig kiterjedt.

Back to galleries