Ajánlatkérés

Berendezéseink eddig 001.259.635.012 kg árut fagyasztottak

Munkáink

Lidl logisztika

A Carrier Hűtéstechnika Kft (régi nevén Linde) alvállalkozójaként számos alkalommal került sor SPAR, INTERSPAR, TESCO, AUCHAN, METRO áruházak illetve PLUS, LIDL, TESCO logisztikai központok hűtéstechnikai kivitelezésére, beüzemelésére.

Fornetti Kozolec

A Fornetti Ukrajna kozoleci gyárépítésének első ütemében két kocsis sokkoló és egy mélyhűtő tároló kalorikus és elektromos kivitelezése történt meg a Cégünk által gyártott csavarkompresszoros aggregátokkal és elektromos vezérlő szekrényekkel. Emellet

Fornetti Szabadka

A Fornetti Szerbia szabadkai gyárépítésének első ütemében egy egyvonalas rendszer kapott helyet, ami magába foglalt egy mélyhűtő tároló és egy kocsis sokkolót, mely rendszerek csavarkompresszoros csoport aggregátokkal lettek kivitelezve. Továbbá egye

További munkáink
09.03.2013

Az általános ipari építészeti szempontok

Az általános ipari építészeti szempontokon felül a hűtőházak kialakítását és telepítését nem csak a hőfokigények, szigetelési és párazárási igények stb. határozzák meg, hanem a szigorú higiéniai és egészségvédelmi előírások is.
09.03.2013

Sokkolók és gyorslehűtő berendezések

Cégünk gyakori felkérést kap sokkolók és gyorslehűtő berendezések tervezésére és beüzemelésére. A megrendelő igényeinek figyelembe vételével azt a technológiát használjuk, mely az ár érték arányt alapul véve a legjobb és a beruházási költségekkel is összhangban van.
09.03.2013

Az ipari klímarendszerek szerepe

Az ipari klímarendszerek szerepe és fontossága napjainkban egyre nagyobb, hiszen az egyes ipari területeken dolgozók munkavégzését és egészségének megőrzését is elősegíti.
További híreink

Partnereink